Babor_profesionali_kosmetika_03

BABOR jau nuo 1956 m. nustato medicininės odos priežiūros standartus. Tvarus. Profesionalus. BABOR kuria itin veiksmingus, individualius sprendimus, atitinkančius kiekvieno odos tipo poreikius. Patvirtinta dermatologijos ekspertų visame pasaulyje.

Tikslios odos priežiūros menas, pagamintas Vokietijoje.

BABOR yra pirmaujantis tarptautinis profesionalios kosmetikos prekės ženklas, kuris iki šiol yra šeimos valdomas verslas. Dabar įmonei vadovauja trečioji savininkų šeimos karta.

Siekdama patenkinti klientų poreikius, BABOR remiasi daugiau kaip 60 metų Vokietijoje sukaupta odos priežiūros patirtimi: visi moksliniai tyrimai, plėtra ir gamybos veikla vykdoma bendrovės būstinėje Achene. Būtent todėl kiekvienai priemonei – nuo idėjos iki pakuotės – yra užtikrinama kokybės garantija, o griežta gamybos kontrolė ir procesų tobulinimas atspindi nuolatinius mokslinius tyrimus, sudėčių preciziškumą bei priemonių efektyvumą.

Tvarumo filosofija. Su didžiausia pagarba mūsų aplinkai.

Aplinkos apsauga yra BABOR tvarumo filosofijos dalis. Tai nėra susieta su konkrečiu projektu, tačiau yra nuolatinė mūsų kasdienio darbo dalis – nuo žaliavų pirkimo iki baigtinio produkto.

Tarpdisciplininė tvarumo komanda nuolat tikrina procesus ir kuria dar tvaresnio darbo sprendimus. Mūsų dėmesys sutelktas į „ekologišką gamybą“.

 

Leiskite sau pasimėgauti nepamirštama grožio procedūra.

BABOR galite rasti visame pasaulyje: grožio salonuose, kurortuose ir viešbučiuose arba vienoje iš mūsų parduotuvių.
Pasinerkite į pasaulį padėsiantį Jums pamiršti laiką ir erdvę. BABOR procedūra yra išskirtinė patirtis, pritaikyta specialiai tik Jūsų individualiems poreikiams. Skirkite šiek tiek laiko ir pasimėgaukite procedūra.