Visų tipų odai tinkanti priežiūra

Babor_Priežiūra-tinkanti-visiems-odos-tipams_tinklaraštis
TONIKAS

Geriausias būdas pradėti dieną – švelniai nuvalyti veidą, kad būtų pašalinti nešvarumai, riebalai ir produktų likučiai. Tonikas padeda subalansuoti odos pH lygį. Taip būsite pasiruošę toliau nurodytiems produktams. Naudodami raminamąjį rožių toniką, skirtą visų tipų odai, galite palepinti veido odą ir apsaugoti ją nuo streso bei kito žalingo aplinkos poveikio. Jame esantis provitaminas B5 taip pat ramina odą. Veido spalva atrodo tolygesnė, o odos tonusas – sveikesnis. Pojūtis po naudojimo: gaivi, sudrėkinta ir stangri veido oda.

-30%
WC_Product_Simple
5.00 out of 5
SERUMAS

Atsižvelgdami į savo odos poreikius, galite naudoti serumą su veikliosiomis medžiagomis, tokiomis kaip vitaminas C (švytėjimui suteikti), hialurono rūgštis (drėgmei užtikrinti) arba niacinamidas (odos balansui palaikyti). O sausai odai, drėkinamasis serumas yra optimalus priežiūros priedas prie tinkamo dienos kremo, nes jame esanti hialurono rūgštis atlieka svarbų vaidmenį palaikant odos drėgmę ir elastingumą.

-33%
WC_Product_Simple
0 out of 5
AMPULĖS

Ampulės yra skirtos konkrečioms odos problemoms spręsti.Active Purifier ampulės labiausiai tinka spuogelių turinčiai odai, nes jose esantys eteriniai aliejai – arbatmedžio ir skalūnų aliejus – pasižymi natūraliomis antibakterinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis, kurios gali padėti pašalinti spuogelius. Jis taip pat neleidžia susidaryti naujiems spuogeliams.Multi Vitamin Ampulių sudėtyje yra veikliosios medžiagos vitamino A (retinolio), kuris šiuo metu plačiai naudojamas profesionalioje kosmetikoje. Jis ypač žinomas dėl savo senėjimą stabdančių savybių, gerina odos struktūrą, mažina smulkias linijas ir raukšles. Jis taip pat skatina kolageno gamybą ir skaistina veidą. Sudėtyje esantis vitaminas E pasižymi antioksidaciniu poveikiu ir radikalų šalinimo savybėmis, tad apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Niacinamidas yra vitamino B3 forma, kuri pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis ir gali reguliuoti riebalų gamybą. Sumažėja paraudimas ir sustiprėja odos barjeras.

-30%
WC_Product_Simple
5.00 out of 5
WC_Product_Simple
5.00 out of 5
VEIDO KREMAS

Drėkinantis veido kremas Moisturizing Cream

Ar norite, kad jūsų sausa oda švytėtų? Drėkinamasis kremas iš SKINOVAGE linijos yra tinkamas sprendimas! Jis užtikrina intensyvų odos drėkinimą ir regeneraciją, sudėtyje esantis raudonųjų dumblių ekstraktas skatina odos lipidų ir keramidų sintezę, kurie būtini nepažeistam odos apsauginiam barjerui sukurti. Kreme taip pat derinamos dvi veikliosios medžiagos, kurios stiprina odos apsauginius mechanizmus ir užtikrina pagrindinius odos sveikatos poreikius. Remiantis autofagijos principais, alpinių rožių ekstraktas padeda pašalinti kenksmingus produktų likučius. Be to, jis apsaugo odą nuo oksidacinio streso ir nuo ankstyvojo odos senėjimo, prisideda prie odos elastingumo gerinimo.

Drėkinantis veido kremas mišriai odai Balancing Cream

Mišri oda laikoma vienu sudėtingiausių odos tipų, nes ji apima du skirtingus odos tipus: sausą ir riebią odą. Jai būdinga riebi T zona (kakta, nosis ir smakras), sausi skruostai ir jautri akių sritis. Didelis tinkamos priežiūros iššūkis – patenkinti skirtingus odos poreikius. Balansuojamojo kremo sudėtyje yra vertingo vitamino E, kuris, kaip aprašyta pirmiau, sulaiko laisvuosius radikalus ir kartu su alatoninu skatina natūralius odos regeneracijos procesus bei kovoja su ankstyvu senėjimu. Be to, anato krūmo sėklų ekstraktas veikia odos sebumo gamybą, veiksmingai mažindamas per didelį riebalavimąsi ir išsiplėtusias poras.

-25%
WC_Product_Simple
0 out of 5
-25%
WC_Product_Simple
5.00 out of 5
VEIDO KAUKĖ

Išbandykite drėkinamąją putų kaukę, kuri yra nepakeičiama speciali priežiūros priemonė, skirta aprūpinti odą lipidais ir drėgme. Įprastus sausumo simptomus, tokius kaip nemalonus tempimas ar odos pleiskanojimas, sumažina intensyvus drėgmės užtikrinimas, oda tampa elastinga, pamaitinta ir sumažėja sausumo raukšlių.Raudonųjų dumblių ekstraktas taip pat skatina odos lipidų ir keramidų sintezę, kurie yra labai svarbūs kuriant nepažeistą odos apsauginį barjerą.

-32%
WC_Product_Simple
5.00 out of 5
AKIŲ KREMAS

Kasdienėje priežiūros rutinoje akių zonai reikia skirti ypatingą dėmesį, nes oda yra plonesnė palyginus su kitomis veido zonomis. Skinovage Vitalizing akių kremas specialiai sukurtas pavargusiai ir papilkėjusiai akių zonai, veikliųjų medžiagų kompleksas, kurį sudaro granatai, kofeinas, žalioji arbata ir probiotikai, skatina odos atsinaujinimo procesus ir palaiko smulkių odos kraujagyslių mikrocirkuliaciją. Tai reiškia, kad tamsūs ratilai ir maišeliai po akimis sumažėja.

-37%
WC_Product_Simple
0 out of 5