Kas yra naujasis “Stress Defense” grybų kremas?

veido kremas su grybų ekstraktu

Visi suprantame, kada spaudimo vedami atliekame vieną darbą po kito, o ilgainiui tenka gyventi su fiziniais ir psichologiniais padariniais. Pasekmės gali būti tokios, kaip prastesnis miegas, pusiausvyros sutrikimas, nepasitenkinimas, neigiama įtaka širdies ir kraujagyslių sistemai ir imuninės sistemos susilpnėjimas. Daugiau nei 52 proc. vartotojų, gyvenančių Europoje, mano, kad stresas daro didžiausią poveikį jų odai. Čia vis dažniau minimi ne tik tokie padariniai kaip spuogai, bet ir paraudimai, egzema, pagreitėjęs odos senėjimas arba blyški veido spalva ir tamsūs paakiai.

Negalime visiškai apsisaugoti nuo streso, tačiau ką galime padaryti: sumažinti žalingą poveikį ir tinkama priežiūra užtikrinti geresnę odos būklę.

Tradicinės kinų medicinos įkvėptame “Stress Defense” veido kreme yra natūralių veikliųjų medžiagų iš grybų (adaptogenų), išbandytų per šimtmečius. Šios veikliosios medžiagos padeda odai padidinti atsparumą streso ir aplinkos poveikiui. Antioksidantais praturtinta formulė pritaikyta prie specifinių spartaus gyvenimo būdo žmonių odos poreikių ir apsaugo odą nuo žalingo streso poveikio. Be stresą reguliuojančio poveikio odai, natūralūs ingredientai padeda palaikyti odos pusiausvyrą, mažina veido raukšles ir teigiamai veikia veido spalvą. Akivaizdžiai subalansuotai ir atgaivintai veido odai – be streso požymių.

WC_Product_Simple
0 out of 5
WC_Product_Simple
0 out of 5

KAIP TIKSLIAI VEIKIA ŠIS KREMAS?

Naujasis “Stress Defense” veido kremas yra sudarytas iš 97% natūralių ingredientų. Prebiotikai ir probiotikai stiprina odos apsauginį barjerą, neleidžia prarasti drėgmės ir puoselėja odos išvaizdą. 3% reiši ekstrakto apsaugo odą nuo epigenetinio streso, t. y. streso, kuris daro poveikį mūsų genetinei sandarai. 2% šitake ekstrakto stiprina natūralią odos apsaugą ir saugo nuo nepageidaujamų odos reakcijų. 1% čagos ekstraktas pasižymi stipriu antioksidaciniu poveikiu ir sustiprina jautrios odos atsparumą.

89% bandymo dalyvių patvirtina: Mano oda atrodo mažiau papilkėjusi.

86% bandymo dalyvių patvirtina: Mano oda jaučiasi sustiprėjusi.

82% bandymo dalyvių patvirtina: Mano odos atsparumas išoriniams streso veiksniams pagerėjo.